søndag 26. august 2012

Blomster i august


Broketbladet Knollhavre.  Arrhenatherum bulbiferum 'Variegatum' og
Løytnantshjerte.  Dicentra spectabilis.
 
 
Flekktvetann (Lamium maculatum 'Pink Pewter'),  Blå toppklokke og Sibirgressløk (Allium sibiricum),  Rundbladsildre (Saxifraga rotundifolia) (tror jeg).
I bakgrunnen står Låg Smågullkorg 'Little Leo' (Doronicum orientale 'Little Leo') og Prakthjelm  (Aconitum henryi 'Sparks Variety')'


 

Alaskairis Iris setosa "Alaska"
 
Sitrontimian (Thymus citriodorus “Unni”)


3 kommentarer:

 1. Hei.Nå ble jeg glad. Endelig en hageblogg fra Finnmark, mitt favorittfylke. jeg har bodd noen år på Kirkenes og kjenner til de utforingene du har, men jeg synes det ser ut som du har fått til mye flott i hagen din. Det blir spennende å følge utviklingen i skråninga di. Mi skråning er også stor-. Det går best mot sør. I nordavindshagen er utfordringene større.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Koselig å få sånne kommentarer. Jeg er en nybegynner i hagefeltet, men er veldig hektet:-)) Bor i Båtsfjord, så det er enda lengre nord enn Kirkenes. Møter en del skepsis til min hageetusiasme her blant folk, men er overbevist likevel at det går an å ha en hage her også:-))))

   Slett
  2. Veldig artig å se bloggen din, og ka du har fått til i Båtsfjord. Jeg skal også snart begynne å forme min egen hage i Nesseby,så det er fint med litt inspirasjon.

   Slett