Instagram

https://www.instagram.com/beautyofthefarnorth/

lørdag 16. mai 2015

Hagesesongen er offesielt åpen.

Hagen er tint frem (ikke helt på egen hånd, må det sies:-)


Nå kan jeg  nyte den første blomstringen
Selv om hagen ser foreløpig grå og kjedelig ut, er det en fantastisk tid likevel. Elsker å komme fra jobb for å oppdage at noe nytt våknet til livet. Jeg er så heldig som kan oppleve slike små hagegleder hver dag, selv om jeg bor så langt opp i nord.

Ønsker alle sammen en fin 17.mai feiring.

8 kommentarer:

 1. Så hyggelig å se at du ikke lenger har snø i hagen din! For oss i sør er det jo en glede å se krokus en gang til :) Det går hurtig når bare snøen blir borte. Her har det vært så kjølig lenge, at vi er ikke kommet så langt foran likevel i forhold til deg. Nyt blomstringen hos deg, og ha en fin 17. mai!

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott at dere synes at det ikke er kjedelig å se på vårblomstring en gang til, siden jeg kommer til å vise flere bilder etter hvert.

   Slett
 2. Hei og gratulerer! Det er innmari deilig å være i gang. Her forbereder vi oss på mulig frost til natta, og pakker inn planter.
  Ha en fortsatt fin 17. mai! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Anne. Det er bestandig fare for frost i mai og begynnelsen av juni hos oss. Håper at det gikk bra med plantene dine.

   Slett
 3. Gratulerer med åpningen:) Nå er vi igang over hele landet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk. Det er stor glede å nyte hagelivet uansett om du er først eller sist i sesongåpningen.

   Slett
 4. Det er lov å hjelpe hagen litt på våren:) Og det er en fantastisk til utover nå! De blomstene på den andre bildet, så spennende ut. Vet du hva de heter?
  Håper du hadde en flott 17.mai! Ha en fin onsdag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, hei. Jeg hadde en fantastisk 17.mai feiring sammen med sønnen min i Tromsø.
   Jeg tror det er CHIONODOXA 'Pink Giant' på andre bildet. Plantet disse løkene i høst og har ikke notert hvor jeg har plantet forskjellige skatter. Så det er kjempespennende å se nå hva som dukker opp.

   Slett