Instagram

https://www.instagram.com/beautyofthefarnorth/

søndag 16. mars 2014

Ingen vårtegn, men flotte kupp til hagen:-)))

I går var jeg i Vadsø og  besøkte bruktbutikken "Det Hvite Hus" for første gang, noe jeg ikke angrer på. Her er mine kupp:


Det var ingen problem å finne noe som passer inn i blomsterbutikken i nærheten. Men hoved kupp er gammelt  brannslokningsapparatet fra tuberkuløse sykehuset i Stockholm. Dette skal finne sin plass i hagen min:-))) Jeg var helt i ekstase når jeg så dette utenfor butikken, men lykken ble fordoblet når jeg oppdaget at det var 30 % på alt i butikken.

 
 Her er det full vinter, men nå har jeg laget en bildemappe i hagealbumet 2014 og har skrevet mitt første innlegg dette året. Så det er snart vår og jeg gleder meg til en ny hagesesong.
 
 
Flere helgegleder er hos Vivishagerom
Vårtegn kan du se her:

http://ihagenvedskauen.blogspot.no/
 

5 kommentarer:

 1. Vilket fint blomarrangemang du skapat! Det är spännande att se hur olika det är beroende på var vi bor, hos mig är det +8 och full storm och soligt!
  Ha en fin vecka.
  Lotta

  SvarSlett
 2. Kjempe hyggelig at du ville være med på helgegleder.
  Så koselig som du gjøre det, og jammen fant du mye spennende ting.
  Litt nysnø i mars, må vi vel regne med. Det som er fint er at den forsvinner fort. Ønsker deg en fin uke, og hjertelig velkommen til neste helgegleder også.
  Vivi

  SvarSlett
 3. Så mye spennende du har funnet. Det brannslokkingsapparatet var et skikkelig kupp. Det mangler ikke på vinter her heller. Nå har vi flott sol, men minus 15 på natta. Da blir det lite tiningHa ei fin uke.

  SvarSlett
 4. Nye ting til hagen er jo av de flotteste vårtegn og skaper en deilig forventning. Men jammen ser man store forskjeller her i landet når man blar seg igjennom deltagerene i 'Vårtegn 2014'. Kjekt at du er med og viser mangfoldet.
  God fredag!

  SvarSlett
 5. Så stilig det brannapparatet var. Litt av et kupp!!! Du har fine ting som er klar for hagen så snart våren kommer. Og det gjør den jo:)

  SvarSlett