Instagram

https://www.instagram.com/beautyofthefarnorth/

lørdag 27. juni 2015

Løkplanter som er i blomst nå

Perleblomster måtte jeg ta mange bilder av siden de ikke vil komme tilbake året etter hos meg. Men fine er de!
Muscari 'Pink Sunrise'

Muscari 'Pink Sunrise'

Muscari 'Pink Sunrise'
Narcis 'Ice Follies'
Jeg har forskjellige typer narsisser som er i blomst nå, men mange av dem kan jeg ikke navn på. Det er blomster som jeg kjøper til påske på matbutikker og planter løker ut etterpå


Narcissus "Scarlet Gem"
White Truimphator  har jeg plantet to år på rad. Liker disse tulipanene veldig godt og kan tenke å ha dem flere plasser.
Tulipan 'White Triumphator'

Tulipan 'White Triumphator'
Nå er jeg ferdig med mitt siste prosjekt før ferien. Har plantet manglede hekk og ordnet siste delen av blomsterbedet. Jeg er faktisk ferdig med halvparten av skråningen min. Det har tatt bare 5 år:-)))

Flere botaniske tulipaner er i ferd til å blomstre. Synd at jeg ikke kommer til å bli kjent med dem på ordentlig. I morgen reiser jeg  på ferie og blir borte i en og en halv måned. I dag har jeg tatt masse bilder for å kunne vise frem utviklingen når jeg er tilbake hjemme. Det er bestandig spennende å komme tilbake til hagen etter en lang pause. Håper at sønnen min tar godt vare på blomstene mine mens jeg er borte.
Det blir ikke blogginnlegg fra meg på en stund, men jeg kommer til å lese og kommentere deres. Ønsker alle sammen en god og blomstrende sommer !
Tulipan Tinka
Tulipan 'Batalinii Bright Gem'

4 kommentarer:

 1. White Truimphator hadde jeg i hagen før, men de grodde til slutt ned. Skal kjøpes igjen, for jeg liker den veldig godt.
  Synd perleblomstene ikke kommer igjen til deg. Går det ann å oppbevare de i et kjølig rom over vinteren tro?
  Syns du har laget flotte bed til blomstene dine, og skjønner du må ta mange bilder før du drar bort. Ønsker deg en herlig ferie!
  Kos dæ:-)

  SvarSlett
 2. Så flott løkblomstring! Jammen forskjell på distriktene i landet vårt! Får håpe det blir passelig med regn og sol så plantene har det fint!

  SvarSlett
 3. Det er så fint med løker i staudebed og ditt bed er nydelig. Ha en fin ferie.

  SvarSlett
 4. Det er så fint med løker i staudebed og ditt bed er nydelig. Ha en fin ferie.

  SvarSlett