onsdag 17. juni 2015

Tulipan Polychroma og fantastisk gave

Jeg rakk å ta bilder av en av mine botaniske tulipaner Tulipan "Polychroma". Bildene ble tatt med mobiltelefon og jeg tenkte å ta noen bilder med kamera senere. Nå tror jeg ikke at det blir flere bilder. Etter to dager med sol, begynte det å regne og blåse enormt mye, så blomstene har lukket seg. Værmeldingen er ikke noe lovende. Jeg er redd for at blomstene begynner å visne etter så kort blomstring. 
Løkene kjøpte jeg på zimtrade.no og der stod det at det er en liten sjeldenhet. Blomstringstid er april, men hos oss er det juni:-)


Mannen min slutter aldri å overraske meg med kreativiteten ved valg av gaver til meg. Etter at jeg fikk fin pakket trillebårhjul under juletre for 2 år siden, trodde jeg ikke, at  han kan overgå seg selv. Jeg tok feil. I år har jeg fått den beste bursdagsgave for hagegale, nemlig en hel palle med plantejord:-)


6 kommentarer:

 1. Hei! Du fikk i hvert fall vakre bilder av en vakker tulipan. En mann helt etter mitt hjerte.
  Sender deg frø med en gang de er modne. Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for et fantastisk tilbud, Anne:-)

   Slett
 2. Nydelig tulipan og bilder! Skikkelig kreativ mann du har :)
  Sånne gaver skulle jeg gjerne fått selv ;))

  Nyt dagene til tross for været!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er kjekt å få det det man ønsker:-)

   Slett
 3. Kule gaver du får da! Her må jeg kjøpe de selv ,-) Flotte tulipaner! De likner de jeg har, bortsett fra at dine har bredere kronblader. De er utrolig fine, ser ut som stekte egg:)
  Synd med været. Jeg peier å fotografere blomster inne om det er mye vind, eller regn. Da tar jeg med blomsten inn, setter den i en tynn vase eller en klype jeg har, og tar bilder av den. Greit å få dokumentert blomstene, om de nå skulle bli borte til neste år.
  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det finnes noen fordeler med å være den eneste kvinne i huset. Guttene mine skjemmer meg bort av og til:-) Ja, tulpanene likner faktisk på stekt egg. Det var en artig sammenlikning:-) Takk for fotograferingstips. Lurt!

   Slett